meubels op maat gemaakt

Circulair meubilair handgemaakt uit hout.

salontafel modern
circulair interieur
gebruikte bouwmaterialen

 

Meubels op maat laten maken klinkt misschien sjiek en duur. Wat als je eerste wilt, maar het tweede niet? Dan is er Maak Waar | circulair meubilair.

  

Hout dat geen bruikbaar formaat meer heeft voor in de bouw, het gaat ongebruikt in de container en wordt verbrand. Zonde, want het worden zo een tafelblad, bijzettafels, borrelplanken en lijsten. De afvalbak is daarom mijn leverancier. Er is zoveel mogelijk, vraag me ernaar.

 

Ook uit sloop komt materiaal waar een nieuw meubel in zit. Wat te denken van een tafelblad uit schrootjes, een kast uit paneeldeuren of kleiner spul dat kan dienen als knop, lamp en ...? Niet alleen urban mining, maar ook een meubel met een verhaal en vol nostalgie.

sloophout meubels
circulair meubilair
gebruikte bouwmaterialen
meubel resthout
lamp op maat

 

Standaardmaten kunnen inrichten best ingewikkeld maken.  Het moet maar net passen. Mijn eigen ervaring was het vinden van de juiste smalle tafel. Tafelbladen zijn 90 centimeter...., daarom maakte ik hem zelf. Verschillende keukens en woonkamers zijn al opgesierd met mijn noodoplossing. Van nul, op een afgedankt bureau of op de oude tafel, het is allemaal te maken!

 

tafelblad op maat
tafel op maat
tafel op maat